Var det noget med en helstegt pattegris? Du kan få mad ud af huset i Århus. Det er ikke længere svært at tilberede lækker aftensmad til dine gæster. Du kan få mad ud af huset. Der er et stort udvalg – du vælger efter smag. Hvis du er lidt traditionel og er til kød, så kunne du overveje at invitere venner og familie til en helstegt pattegris på grill. Lyder det ikke lækkert? Også en kold øl ved siden af. Den middag kan ikke blive mere festligt! Du får en helstegt pattegris, der altid er frisk og slagtet på den bedste maner.

 

Du kan bestille din helstegt pattegris på 2 forskellige måder. Du kan vælge mellem Grill Kok eller Grill Selv. Man kan sige at begge dele er lige gode, men det kommer nok også lidt an på hvordan man som vært ønsker. Vil du som vært, være aktiv med dine gæster, sidde og snakke med dem – eller vil du gerne lave sjov foran grillen og fyre grill-jokes af. Hvis du gerne vil vise, hvad du kan foran en grill, så skal du nok overveje Grill Selv. Men hvis grill festen er sådan ved en pool og du gerne vil nyde samværet, så bør du overveje Grill Kok. Så ved du også at det bliver godt. Hvis du er amatør og aldrig har prøvet en helstegt pattegris på grill, så skal du måske også vælge Grill Kok, så ved du også at der kommer mad på bordet.

 

Hvad er forskellen på Grill Kok og Grill Selv?

 

Hvis du vælger Grill med kok så kommer kokken omkring 5 timer før der forventes at spises. Her kommer alt ude fra, så du skal ikke tænke på meget. Menuen anrettes som buffet og pattegrisen vil blive skåret ud i takt med at gæsterne kommer over til grill personalet – så er den frisk og varm hele tiden. Når mad delen er overstået og der bare skal festes, så pakker personalet det hele sammen med grillen – der bliver ryddet op på den pæne måde, så I kan feste videre.

 

Hvis du vælger Grill Selv – dont panic! På hjemmesiden kan du finde en video der fortæller trin for trin hvordan du skal gøre det. Du skal blandt andet optænde grillen og udskære pattegrisen selv J Så det er ikke så svært, men se videoen og SPØRG altid, hvis du er i tvivl.

Mad ud af huset – godt koncept

 

I en travl hverdag er mad ud af huset en rigtig god livslinje. Du ved aldrig hvornår uventede gæster kommer, og du kan heller ikke være klar 24/7 derfor er det godt at denne mulighed findes. Det er også et godt koncept til de helt store begivenheder. Det er de færreste der kan og vil lave mad til for eksempel konfirmation, dåb, store fødselsdagsmiddage og navngivningsfest m.m.

 

Det er også en stressfaktor til de store begivenheder, derfor er det virkelig en lettelse for det moderne menneske at bare kunne bestille maden udefra og vide at det er godt, det man bestiller. Det eneste du skal gøre er at sige, hvor mange gæster der kommer – så klarer personalet resten. Du kan bruge din tid til at planlægge alt det øvrige ved festen. Pyntning af lokalet, bordopsætning og alt hvad man ellers finder på.

 

Din fest skal også være en fest for dig, selvom du er værten. Du skal kunne gå rundt uden at bekymre dig om praktiske ting som maden. Det hele skal glide der ud af – og det kan det med mad ud af huset Århus.