Adobe er et begreb for alle der bruger computere. Alle kender i hvert fald den gratis PDF reader fra Adobe. Selv om der også findes mange andre PDF læseprogrammer, så er Adobe dog den som absolut alle kender. Men Adobe laver langt mere end det.

Til ambitiøse amatørfotografer og topprofessionelle fotografer har Adobe udviklet Photoshop. At photoshoppe er blevet et rigtigt udsagnsord.

Når virksomheder skal kommunikere hinanden på skrift, bruger de Adobe Acrobat. Med Acrobat kan du kryptere dokumenter og også styre hvem der har lov til at åbne dem. Også hvilke personer der har lov til at åbne dokumentet hvor mange gange. Det er absolut afgørende for at kunne sende fortrolige dokumenter over Internettet.

Adobe Indesign er Adobes Publisher program. Ikke kun desktop, men rigtig, professionel Publisher.

Adobe Indesign er Adobes uovertrufne værktøj i design. Om det er til plakater, digitale medier eller trykte bøger, Adobe Indesign er kompetent og er allerede en standard indenfor grafisk design og produktion.

4D tilbyder InDesign kurser i København, på to niveauer.

 

Hvor længe tager det at lære Adobe Indesign?

Tag ikke fejl, Adobe Indesign er et meget komplekst program og har mange muligheder for anvendelse. At lære Adobe Indesign sker ikke fra den ene dag til den anden. Det er heller ikke noget du vil gøre som tidsfordriv. Man skulle være en vaskeægte nørd for at gøre det af den grund. At lære Adobe Indesign igennem selvstudium a la YouTube, ville være en ordentlig mundfuld.

Hvid du interesserer dig seriøst for at lære Adobe Indesign, så er du nok professionel indenfor de kreative erhverv. Ellers også er du en amatør med store ambitioner.

Langt de fleste vil nok gøre bedst i at tage et Indesign kursus.  På et InDesign kursus som afholdes i København, kan du på 2 dage lære hvad der ellers ville tage dig flere uger eller endda måneder.

Indesign kan bruges til at producere i formater som EPUB, PDF og HTML. Adobe Indesign er en sand blæksprutte blandt den kreativ- produktive software.

Hvad får du ud af et grundlæggende kursus?

4D’s Adobe InDesign kursus er på to niveauer. Begyndere starter på grundlæggende niveau. Kurset afholdes i Købehavn og findes på både dansk og engelsk. 4Ds instruktører er selvfølgelig top professionelle. Du kan få kurser som enkeltperson. Kurser tilrettelægges også til grupper. Virksomheder kan få skræddersyede kurser som kan efter ønske også afholdes på virksomhedens adresse.

For alle kursusdeltagere er der en gratis hotline, også tilgængelig efter endt kursus.

For at deltage i det grundlæggende Indesign kursus behøver du ikke forudgående kendskab til Indesign. Du skal dog have almindelige PC kundskaber, og gerne erfaring med Office eller desktop publishing. Kurset er lavet i 10 moduler. Efter en introduktion lærer du at hvordan dokumenter opbygges. Derefter hvordan du kan bruge effekter og hvordan du gør dokumenter klar til tryk.

Under kurset vil du også bruge cloud baseret samarbejde. Du lærer også at designe skabeloner og master sider, samt brug af temaer og farveskemaer.

Sådan bliver du professionel

Efter basis kurset kan du arbejde professionelt med InDesign. Du kan nu de grudlæggende færdigheder og du kan bruge standard værktøjer. Du kan altså producere kreative dokumenter i professionel kvalitet.

På det udvidede kursus lærer du at perfektionere disse færdigheder. Du lærer at udvikle mønstre, rutiner og strategier med baggrund i det du har lært på det grundlæggende kursus.

Det, plus den praktiske erfaring du samler hen ad vejen, er hvad der gør dig professionel.