Der kan være mange måder at lave en personlige gave på. Der er rigtig mange der har enten i iPhone eller en iPad, eller begge dele. Især familier med børn nyder rigtig meget af iPads, og det kan derfor være en perfekt gave fra et barn eller en voksen, med en iPad case som er personligt designet. Der er flere hjemmesider som tilbyder, at man kan lave sit eget cover. Det vil sige at man kan designe det med farver og kanter og så kan man putte personlige billeder på. Dette er en super fin og meget personlige gave, som en hver mor vil blive glad for. Det er super nemt at finde hjemmesider som tilbyder dette, det er blot at lave en søgning på internettet på Design your own iPad case eller Design your own iPhone case. Der er rigtig mange hjemmesider som tilbyder både designs til ipads i alle dens modeller http://www.printoncover.co.uk/-design-your-own-cover-for-ipad-mini og til iPhone i alle dens modeller og størrelser http://www.printoncover.co.uk.

Det er super nemt at designe sin egen iPhone case

Det eneste man skal bruge til sit helt personlige design, er en computer, hvorpå der ligger de billeder som man skal bruge. Når man finder en hjemmeside på internettet hvor der er mulighed for at design your own iPhone case, skal man bare sørge for at gemme det man har lavet. Det er ofte ikke særlig svært at finde ud af hvad man skal gøre, først skal man vælge hvilken model casen skal sidde på, derefter kan man gå i gang med at vælge farver og skrift. Man kan også uploade sit eget billede eller flere billeder, og selv bestemme hvordan disse billeder skal sidde på casen. Det er nemt for de fleste, og så er det også super god tidsfordriv for et lidt større barn, som gerne vil give sin mor eller far en personlig gave.

Det at man selv designer den, gør den som sagt meget personlig, og så er det også lidt hyggeligt at sidde med. Hvis det er et barn der laver den, vil barnet også bliver super stolt af det han eller hun har lavet, og de vil glæde sig ekstra meget til at give det væk, fordi det ikke bare er noget de har købt, men noget de selv har lavet.

Sørg for at finde en god hjemmeside til at designe din iPad case

15359377216_c91ae6ffb7_bDer er mange hjemmesider som tilbyder dette, men der er stor forskel på kvalitet og på hvor længe det tager at få det tilsendt. Det er vigtigt at man finder en god hjemmeside, som går op i god kvalitet. Det er ærgerligt at bruge tid på at designe et produkt, som går i stykker med det samme, eller som slet ikke ligner det man selv havde lavet. Man kan hurtigt danne sig et overblik over, hvilke firmaer der er professionelle, ved at tage et kig på deres hjemmeside. Det er ikke altid smartest at vælge den billigste løsning.