Jeg har nu gået på møntvaskeri i lang tid, og jeg har besluttet mig for, at det gider jeg altså ikke mere. Derfor har jeg investeret i en vaskemaskine, som jeg har købt i Fredericia, og jeg er rigtig, rigtig glad for den, så det er jo fedt nok, kan man sige. Det er en ting, som der er helt og aldeles sikkert, og jeg bliver så glad, når det er, at det er. Men altså, jeg vil gerne lige sige til jer, at jeg har fundet ud af, at jeg snart skal til Hedensted med skolen, og der tror jeg, at jeg vil handle lidt ind, for jeg har nogle butikker, som der ligger der, som der ikke ligger andre steder, og de har nogle rigtig gode ting, og det er sådan noget, som jeg går rigtig, rigtig meget op i, og det er jo bare helt vildt dejligt, skulle jeg hilse at sige.

Tror jeg går mig en tur om lidt, for jeg har siddet på min flade … hele dagen, og det er nu lidt for meget i længden.