Jeg skal på noget teambuilding, og det er noget, som jeg glæder mig til. Det kommer til at ske lige om lidt, og jeg kan godt love jer for, at det bliver godt. Det er noget teambuilding i Midtjylland, og det har jeg faktisk ikke prøvet før, så det er noget, som jeg glæder mig til. Det er også fordi, at vi lige er startet et nyt hold på mit arbejde, og det handler meget om sammenhold, så jeg tror, at det ville være godt, hvis vi lige kunne komme ud og gøre det sammen på en eller anden måde.

Nå, men jeg vil ud og kigge mig lidt omkring. Jeg skal blandt andet ned at handle, for det er en masse ting, som vi mangler, som jeg gerne lige vil have købt. Det kan jeg godt sige jer. Ellers har jeg det godt, og det har jeg af mange årsager, så det er jo dejligt, vil jeg godt have lov til at indrømme. Håber, at vi ses.