Ja, jeg har en trappe, som der ikke helt virker mere, og det er lang tid siden, at jeg har været oppe på loftet. Men jeg har svært ved at lave den selv, da jeg efterhånden er kommet op i årene, og derfor har jeg lidt en idé om, at der skal komme en tømrer og lave den her i Århus, hvor jeg holder til. Og det skal nok blive godt, når den bliver lavet, for så bliver jeg bare så glad, og det glæder jeg mig til, for jeg er lidt ked af det lige nu.

Tror jeg vil ud at løbe mig en tur, da det er sådan noget, som jeg rigtig godt kan lide. Jeg elsker det faktisk, og sådan er der jo så meget. Elsker mit liv, og jeg elsker folk. Tror også jeg vil købe mig noget frugt, for jeg føler mig ikke så sund lige nu.

Hvis man skal bruge gode tilbud på stormskader i Roskilde, så kan man bruge de fine tilbudsservice.