Postmanden har lige været forbi med et længe ventede brev fra et spansk tømrerfirma jeg har ventede svar fra. Jeg har nemlig søgt stillingen som tømrer hos tømrerfirmaet i Fuengirola. Og lige nu hopper og danser jeg rundt for jeg har fået jobbet. Så nu skal der pakkes og så af sted til sommer og sol i Spanien. Det bliver simpelthen bare så dejligt at stå op til solskin hver dag i stedet for det her meget skiftende vejr i Danmark. Jeg skal også i gang med at få friskede mit spank sprog op igen. Jeg har ikke snakket spansk siden jeg gik i gymnasiet for mange år siden. Men det skal nok gå for en af grundene til at jeg er blevet hyret er at jeg snakker dansk. Der bor nemlig mere end 50.000 dansker fast i Fuengirola og mange af dem skal af og til bruge en tømrer til forskellige opgaver. For at der ikke skal være for mange misforståelser på grund af sproget kan jeg træde til og hjælpe med at sørge for at tømreropgave bliver udført rigtigt. Hvis du følger mig på Facebook vil du snart kunne se en masse billeder af mine nye arbejdsplads og ikke mindst det dejlige hus som jeg skal bo i.

Det kunne nu også være, at man kunne finde 3 tilbud på tømrer3tilbud.dk – der er nemlig masser af gode tilbud.