Fra det online-baserede galleri Mynewart.dk samt fra alarmfirmaet Sydalarm.dk sælges der malerier og alarmer til hele Danmark. Bag disse firmaer er et nyt iværksætter-par.

 

På Als, den lille ø i den sydøstlige del af Jylland, har et iværksætter-par på rekordtid fået succes med deres to webshops, galleriet Mynewart.dk, der sælger malerier og alarmfirmaet Sydalarm.dk, der sælger alarmer og videoovervågning.

 

I 2016 startede parret, Malthe og Julie fra Sønderborg, de to ovennævnte firmaer. De havde ikke turde håbe på, at de ved udgangen af 2016 havde skaffet sig så stor en kundebase, at de var i stand til at leve af deres salg af kunst og sikringsløsninger. Dette er dog realiteten, og parret er rigtig glade. Næste skridt for dem bliver nu implementering af plakater på henholdsvis galleri Mynewart.dk samt den nye side, mode-plakater.dk, der er under opbygning.

 

Galleri Mynewart.dk: Malerier og plakater

 

Galleriet Mynewart.dk er den største succes af de to webshops. I hvert fald indtil videre. Galleriet har på rekordtid positioneret sig som et af Danmarks mest besøgte online gallerier, med flere hundrede daglige besøgende. Disse besøgende konverteres ofte til betalende kunder, idet galleriet har et stort og flot udvalg af håndmalede malerier, der sælges til meget billige priser.

delighted

 

Galleriet har nemlig en aftale med flere udenlandske kunstnere, der maler en stor mængde værker, der efterfølgende sendes til Danmark og sættes til salg på galleriets hjemmeside. I kraft af, at der er tale om udenlandske kunstnere, er galleri Mynewart.dk i stand til at sælge deres værker til priser, der ligger langt under det niveau som man ellers ser i Danmark.

 

Galleriet har desuden et meget appellerende udvalg af kunst, idet det følger tidens trends og den generelle efterspørgsel. I dagens Danmark er det abstrakte malerier. Den abstrakte kunst hitter og storsælger til de danske kunder. De abstrakte malerier mixer fantastisk ind i de danske stuer, der generelt er indrettet på en sådan stilren og minimalistisk måde, at synergieffekten med det abstrakte sætter prikken over i’et rent indretningsmæssigt.

 

  Udover malerier har galleriet planer om at sælge plakater fra næste år. Iværksætter-parret udtaler: ”Plakater er ligesom malerier en af de ting som vi alle har på væggene. At have et godt mix af både malerier og plakater er dét, som vi tror der skal til, for at vi kan fortsætte vores vækst”. Plakaterne vil blive solgt både på galleriets hjemmeside samt på den nyoprettede plakat-side ved navn mode-plakater.dk

 

Alarmsystemer uden abonnement

 

Der bliver endvidere fra parrets anden webshop – Sydalarm.dk – solgt alarmsystemer og videoovervågning til sikring af de danske hjem. Webshoppen blev åbnet med henblik på at tilbyde de danske husejere og mindre virksomheder en god og solid tyverialarm til en pris, der er til at betale. Sydalarm.dk benytter sig ikke af dyre månedlige abonnementsløsninger, da firmaet ikke mener, at dette står mål med den service man får for pengene. Parret udtaler følgende: ”Et vagtfirma, der sender en vægter af sted, vil i 99 % af alle tilfælde komme længe efter at tyven allerede har forladt stedet. Benyt i stedet naboer, familien eller venner. Det er meget mere effektivt, og samtidig koster denne løsning ikke noget.”

 

Firmaets alarmløsninger koster fra et par tusinde kroner og opefter, afhængig af hvor mange ekstra sensorer, sirener, brandalarmer med mere man ønsker at tilslutte alarmsystemet.

 

Udover de forskellige tyverialarmer forhandler firmaet også videoovervågning. Hos Sydalarm.dk kan du købe mange forskellige overvågningskameraer. De har et væld af forskellige løsninger, således at både husejeren samt det store firma kan få dækket sine behov.

 

Dette var en kort historie om iværksætter-parret fra Als, der på ganske kort tid har opnået stor succes med salg af alarmer og malerier. Fremtiden bringer på udvidelse til udlandet samt introduceringen af plakater.