Der er mange detaljer, som det er en god ide at have styr på, inden du skal på jagt. Det kan derfor være værd at kigge dine ting igennem for at se, om der ikke er nogle af tingene, der skal skiftes ud. Vi har lavet en guide her over de fem ting, som det er en god ide, at du ser på.

  1. Sigtekikkert er essentiel for en god jagt

Din sigtekikkert er vigtig, når du er på jagt, og det er derfor en god ide, at du finder ud af, om der er kommet en nyere model, eller om din gamle bare trænger til at blive skiftet ud. Du kan nemt finde et stort udvalg af sigtekikkerter på nettet.

  1. Det rigtige jagttøj gør jagten meget sjovere

Du har sikkert prøvet at være afsted til et udendørsarrangement, hvor du havde fået for lidt tøj på. Det er rigtig irriterende, fordi du så ikke kan nyde arrangementet ordentligt. Det gælder selvfølgelig også, når du skal på jagt. Der er det ikke bare vigtigt, at du har noget neutralt tøj på. Det er også vigtigt, at det er vindtæt og vandtæt. Læs mere om jagttøj på denne hjemmeside: https://www.tamahee.dk/jagttoej/

  1. Termokande og lommelærke går jagten hyggeligere

Når du skal på jagt, er det rart at have mulighed for at få noget at drikke. Det kan være noget alkohol fra en lommelærke eller noget varm kaffe fra en termokande. Begge dele luner godt på en kold dag.

  1. Jagttaske til dit udstyr

En jagttaske er praktisk og nyttig at have med på jagten. Den gør, at du ikke behøver at gå og bære på en masse ting. Det kan for eksempel være, hvis I skal have noget mad med til hele jagtselskabet, så kan I skiftes til at bære tasken.