Vi har alle sammen lagt mærke til, at dagligvarebutikkerne konstant har fødselsdag, hvilket de fejrer med en masse tilbud. Det er dog langt fra alle butikkerne, der gør lige meget ud af det. Til tider kan mange godt blive irriteret over alle de fødselsdage, mens alle dog er enige om, at når der bliver lavet nogle rigtig billige tilbud, er fødselsdagene et godt initiativ. Superbrugsen har netop lanceret en ny kampagne, der løber frem til 8. april, hvor de både har tilbud og konkurrencer. De tilbyder Superbrugsen gaver, i form af gratis slik og konkurrencer til interesserede kunder. Vinderne kan se frem til både gavekort og gaver, i form af gaveæsker fra blandt andre Änglamark, mens der vil være slik til alle kædens 350.000 kunder.

Sådan kan du få fat i Superbrugsen gaver

Det er helt og aldeles gratis at deltage i konkurrencen om Superbrugsen gaver. Det fungerer på den måde, at man hver dag, frem til kampagnen slutter d. 8. april, har 3 forsøg til at vinde. Man har således en chance for at vinde hver dag, hvis blot man husker at gå ind på superbrugsen.dk/gaver og deltage i konkurrencerne. Man skal dog skynde sig, da der allerede er en hel del, der har tilmeldt sig konkurrencerne. Det forventes, at en rigtig store del af butikkens 350.000 kunder vil forsøge at blive en af de heldige, der vinder Superbrugsen gaver.  Har man vundet vil man få besked med det samme, og man skal ikke engang bevæge sig ned i sin lokale Superbrugsen, da gaverne vil blive sendt til den adresse, men har tilkendegivet, da man tilmeldte sig til konkurrencen.

Superbrugsen er rigtig gode til konkurrencer

Mange gider ikke deltage i disse konkurrencer, fordi der efterhånden er kommet så mange af dem. Superbrugsen er dog en af de kæder, der gør rigtig meget ud af det, når de iværksætter en konkurrence. Sidste år havde de en lignende kampagne, hvor de også gav en masse gratis Superbrugsen gaver væk, mens de ved andre lejligheder også tilbyder kunderne gratis produkter. I modsætning til mange andre forhandlere af dagligvarer har de ikke fødselsdag hele året rundt, men derimod er de meget opmærksomme på, at det ikke skal være det samme hele tiden. Dette er der mange kunder, der sætter priser på. Vil du se hvad de ellers har og har haft af konkurrencer, kan du se mere på konkurrencer-nonstop.dk.