Har du problemer med at finde de helt rigtige sneakers, behøver du ikke at bekymre dig mere. Vi har samlet en række forslag til, hvordan du finder de sneakers der passer bedst til dig. Sneakers er dejlige at gå i, og det er lige meget hvilken model det er. Selvom det var dyrt for blot et par år siden, er sneakers faldet gevaldigt i pris, hvilket gør at du kan købe dine drømme-sneakers til halvdelen af hvad du kunne tilbage i 2010.

Det store fald i prisen skyldes, at der er kommet flere spillere på markedet. Nike, Adidas og Hummel kæmper hver dag om dine penge, og den nemmeste måde at lokke dig ind i deres butik på, er ved at sætte prisen helt i bund.

Screenshot_21Fordelen ved at investere i et par sneakers fremfor andre skotyper er, at du får mere for dine penge. Som alle efterhånden ved, er sneakers blevet designet til at dyrke motion i, og det betyder at fødderne skulle være ekstra behagelige. Dine fødder er dog fortsat ekstra behagelige i et par sneakers, uanset om du løber eller ej, og flere og flere er derfor begyndt at bruge sneakers på arbejdet og i hverdagen.

I løbet af de sidste par år, er det endda set at sneakers er blevet mere populært til festlige lejligheder. Store filmstjerner er blevet set med sneakers på den røde løber, ligesom at mange modeblade har analyseret hvordan du bruger dine sneakers bedst.

Skriv dine behov ned

Før du begynder søgningen, er det vigtigt at du ved hvad det er du vil have. Skriv derfor dine behov ned. Dine behov afhænger af din situation, for hvis du gerne vil have et par sneakers til at løbe i, går det ikke at du køber sneakers som faktisk er beregnet til at gå til fest i.

Du skal ligeledes skrive om du vil have sneakers som fremhæver resten af dit tøj, eller om du vil have sneakers, som folk ikke rigtig ligger mærke til. Da der findes mange sneakers i dag, har du muligheden for at få alle dine behov opfyldt.

Jo flere behov du skriver ned, desto større en chance har du for at finde de sneakers du går og leder efter. Har du svært ved at finde ud af dine behov, kan du altid kontakte en sælger og høre hvor bekvemmelige de forskellige modeller er.

Søg efter dine sneakers på internettet

For at finde frem til dine yndlingssneakers, bør du søge internettet tyndt efter dem. Da der findes mange modeller, er det bare med at starte et sted. Typisk vil alle producenterne have deres modeller stående på deres hjemmeside, ligesom at de også beskriver hvilke farver du har mulighed for at købe dine sneakers i.

Efter at du har fundet dem på internettet, kan du prøve at gå ned i din lokale sportsbutik for at høre, om de sælger disse sneakers. Gør de det, kan du spørge om lov til at prøve dem. Er du stadig vilde med dine kommende sneakers, kan du spørge om prisen nede ved forhandleren. Synes du at den pris de gerne vil have er en tand for høj, kan du altid sige nej tak.

Men selvom du siger nej tak, har du stadig mulighed for at få fat i dine sneakers. Priserne på internettet er ofte lavere end hvad den er i butikkerne, og du har derfor muligheden for at finde dine kommende sneakers til en meget lav pris.

Hvis du ikke selv gider at søge internettet tyndt efter den bedste pris, kan du prøve at se om værktøjer som Pricerunner og pristjek ikke kan hjælpe dig.