Det kan være svært at afgøre, hvilken vare der er den bedste, når man handler på internettet. Derfor søger mange ofte efter en ’bedst i test artikel’, hvor flere vare i samme kategori er blevet testet på de samme punkter og på den måde sammenlignet. Findes en sådan test ikke, kan man dog bare lave en selv. Det kræver selvfølgelig en smule engagement og lyst til projektet, da det er en del mere tidskrævende løsning, end blot at kunne finde en andens test.

En test med sammenligning af flere forskellige varer kræver, at man får varerne hjem således, at man kan udføre testene. Første skridt vil altså være at bestille kandidaterne til testen.

Chai2r

Undersøg om beskrivelserne fra istol.dk holder stik

Man kan da opstille flere punkter, man vil teste stolene på. Det første kan være komfort. Hvordan føles det at sidde i stolen? Man kan undersøge hvilke funktioner stolene har til at justere komforten. Et andet punkt kan være stolenes udseende. Er stolen pæn og vil den falde i min smag? Er stolen tidsløs? På den måde kan man altså opstille sammenlignende punkter og teste de forskellige kontorstole fra http://www.istol.dk/i forhold til hinanden.