led-915785_960_720

Hvis man gerne vil spare penge så kan det være en god idé at kigge på sin elregning. Der kan være mange penge at spare og ofte kræver det ikke mange investeringer eller kræfter. Ofte er lyspærer en stor energisluger hvis man ikke har tænkt på at købe de pærer med de rigtige energimærker. Her er en guide til at vælge den rigtige LED dæmpbar lyspære. 

Dit behov
Undersøg og overvej dit behov for lys. Skal lyspæren bruges i et rum hvor der skal være meget belysning? Er der et bestemt sted i rummet som er vigtigt er oplyst? Man kan forsøge at tænke ud af boksen, da der ofte er nogle smarte løsninger som vil passe til ens behov. F.eks. en G9 LED dæmpbar lyspære der har en spredningsvinkel på 360 grader og bruger 4W LED.

Levetid
Skal lyspæren være i et rum som ofte er oplyst, skal man lede efter pærer med en lang levetid. En G9 LED dæmpbar lyspære har en levetid på cirka 20.000 timer og er derfor oplagt til rum som køkken, kontor og børneværelser hvor lyset ofte er tændt. På den anden side kan man finde pærer med kortere levetid hvis man f.eks. skal have skiftet lys i kælderen.

Energimærke
Som det er nævnt længere oppe, så kan man spare penge ved at vælge det rette energimærke. Alle LED lyspærer har en klar fordel, da de bruger meget mindre energi og har en længere levetid end almindelige lyspærer. Her kommer funktionen dæmpbar også ind i billedet, da man kan justere lysstyrken alt efter behov på det gældende tidspunkt. Man kan finde mange flere LED lyspærer og andre informationer om G9 LED dæmpbar lyspære ved at søge på nettet. http://led-kongen.dk/produkt/led-g9-5w-daempbar/