Alle kan have brug for en stiksikkervest – uanset erhverv. Men især vagt, dørmand og sikkerhedspersonale –  find din stiksikkervest og være sikret mod uheldige situationer.

En stiksikker vest kan beskytte dig mod knive, syle, kanyler og andre skarpe genstande, der ellers kan skade dig. en kniv og andre skarpe genstande kan give alvorlige skader – dette kan du forhindre med en stiksikker vest. Det er aldrig sjovt at gå med stiksikker vest, men nogle erhverv er farligere end andre. Det kan tage tid for familien at vende sig til tanken.

Det er en lettelse for familien at vide manden, konen, kæresten, sønnen eller datteren tager en stiksikker vest på – når der skal mødes ind på arbejde. Således vil de bare en smule mere være trygge og lettede. Når du møder op på arbejde med sikkerhedsvest, så ved dine nærmeste at du er sikret, det giver en form for indre ro for dem – så først for din egen, dernæst for dine nærmestes skyld bør du få fat i en stiksikker vest, hvis du endnu ikke har et.

 

Det er klart, det er noget man skal vende sig til – man har et job med høj risiko for overfald og angreb. Derfor skal du hele tiden være klar til kamp. Du kan beskytte dig selv og andre uskyldige, hvis du ikke bliver stukket ned som den første. En stiksikker vest vil forøge dine leve chancer under et angreb, du vil kunne gå til mod angreb og i sidste ende vil du både beskytte dig selv og civile.

 

Stiksikker vest – let at skjule under tøjet

 

Når man har stiksikker vest på, er det en fordel at den er let – så man ikke går rundt med 5 kg ekstra. Det kan i længden være fysisk hårdt. Det er også vigtigt, at hvis man har stiksikker vest, at den kan skjules under tøjet. Således vil man kunne narre gerningsmanden og beskytte sig selv.

 

Prisen kan i starten virke dyrt, men husk det er dit liv. Du kan ikke spare fra noget, der i sidste ende kan redde dit liv. Du kan også tænke på det således: Forestil dig at du bliver stukket ned – i bedste tilfælde dør du! JA for du kan også blive lam, og det er ikke sjovt – slet ikke når man ved hvordan det føles at være ”normal.” Det er hårdere at gå fra normal til handicap. Derfor bør du tage dine forhåndsregler og beskytte dig selv med stiksikker vest.