Når man køber en ny smartphone, følger der altid automatisk et sæt høretelefoner med i æsken. De fleste vil nok kunne nikke genkendende til, at disse høretelefoner dog ikke altid er i den bedste kvalitet. De bliver hurtigt slidt, så de går i stykker. Lydkvaliteten er ikke særlig god i forhold til mange andre mærker. Det kan derfor være en god idé at anskaffe sig et headset, som måske koster lidt mere, men hvor lydkvaliteten til gengæld også er helt i top. Du kan få iphone 6 høretelefoner med og uden ledning.

Tænk over dit behov

Det kan være forskelligt hvilken type, der passer bedst til lige præcis dig. Vi bruger alle sammen høretelefonerne til forskellige ting på forskellige tidspunkter, og dette er i høj grad med til at bestemme behovet. Hvis man bruger dem ofte, kan man klart overveje at købe nogle i en god kvalitet. Mange bruger deres headset derhjemme, hvis de skal se film på computeren. Mange bruger dem, når de lytter til musik på løbeturen eller på cykelturen. Andre bruger til gengæld ikke deres headset ret tit. Hvis man overvejer at købe et nyt headset, skal man altså lige overveje ens eget behov.

Høretelefoner uden ledning

airpods

Hvis man er den stolte ejer af den helt nye iPhone 7, skal du helt sikkert ud og have købt dig et nyt sæt høretelefoner. Det nye ved denne iPhone er nemlig at der ikke længere er noget jack-stick, som ellers normalt bruges til høretelefoner. Man skal i stedet anskaffe sig trådløse høretelefoner. Høretelefonerne adskiller sig ikke synderligt fra de andre i forhold til kvalitet og lyd, den eneste forskel er at der ikke er nogen ledning. Man slipper for at skulle vikle ledningerne ud, når høretelefonerne har lagt i tasken eller i lommen hele dagen.