Jeg har altid haft en drøm om at blive snedker, men jeg tror desværre ikke, at det bliver til noget. I hvert fald ikke sådan, at jeg kommer i lære, for jeg har fået mig et rigtig fint andet arbejdet i Århus, og det er jeg nu glad nok for, så det er jo dejligt. Men jeg har besluttet mig for, at jeg vil købe noget værktøj og nogle materialer, som jeg kan arbejde lidt med, og jeg er sikker på, at det nok skal blive godt.

Tror jeg vil ud at gå en tur, selvom det ser ud til at være rigtig koldt. Men det er nok fordi, at det blæser sådan. Tror dog, at jeg vil ud at løbe også på et tidspunkt, for jeg vil gerne i bedre form, end jeg er nu. Det er nemlig rigtig fint, hvis jeg kommer i form, for det er en del af mine nytårsvisioner. Eller hvad man kalder det. Ikke nytårsforsæt, for det er noget, der aldrig kommer til at gå i opfyldelse.